Hořkosladká
  • Archiv
  • Italská kuchyně
  • O blogu
Home

Archiv článků

  • Robot KitchenAid – láska na první pohled i na celý život?
  • Večeře od řezníka v Naše Maso
  • Vaření bez nakupování s Vaříme.cz
  • Foodparade 2013 – degustace pod širým nebem
  • Kastrol – tradiční česká restaurace
  • Lanýžová restaurace Chez Bruno
  • Taste of London 2013
  • Prague Food Festival 2013
  • Velikonoční mazanec
  • Domácí vlašský salát
  • Baltašky s makovou náplní
  • Vánočka
  • Linecké cukroví
  • Vánoční medové perníčky
  • Kakaové pracny
  • Ty „naše“ nejlepší vanilkové rohlíčky na světě
  • Sapa – výlet do Vietnamu v Praze
  • Foodstyling s Šárkou Babickou
  • Foodparade 2012… Mňam!
  • Okurkáda – nejlepší letní limonáda
  • Marcel Vargaeštok: startup vaření a pokec o Chefparade
  • Italská panna cotta s karamelovým krémem
  • Prague Food Festival 2012
  • Kurz vaření české kuchyně s Chefparade
  • Čestr: otevření zahrádky s grilem a certifikát za péči o čepované pivo
  • Chřest 15× jinak – Chřestfest 2012
  • Vaření s Ivetou Fabešovou online & realtime přes Google+ Hangout
  • Foodstalking s Foursquare – jak najít nejlepší jídlo kdekoliv
  • Guaraná Antarctica – z Brazílie až do Prahy!
  • Nejsladší… Srnčí svíčková podle Friče
  • Marmeládky k sýrům
  • Petr Koukolíček: Schůzka v restauraci bez zbytečného faux-pas
  • Domácí těstoviny


Doporučené články

  • Domácí těstovinyDomácí těstoviny
  • Srnčí svíčková podle FričeNejsladší... Srnčí svíčková podle Friče

archiv článků…

Poslední články

  • Robot KitchenAid – láska na první pohled i na celý život?
  • Večeře od řezníka v Naše Maso
  • Vaření bez nakupování s Vaříme.cz
  • Foodparade 2013 – degustace pod širým nebem
  • Kastrol – tradiční česká restaurace

Kategorie

  • Gastrosemináře (3)
  • Kurzy vaření (2)
  • Nakupování (1)
  • Nezařazené (16)
  • Restaurace (7)
  • Vaření (4)

Zahraniční kuchyně

  • Španělsko
  • Kanárské ostrovy
  • Mexiko

Krátce o Hořkosladké

Hořkosladká je o jídle, nákupu, přípravě i konzumaci. O jídle u nás, ve světě, doma i v restauraci. I v cukrárně. Maso je základ, dezert je povinnost. Vegani jsou vítáni, ale nemůžu zaručit, že tu najdou dost relevantních článků.

chci vědět více…

Twitter

Odkazy

  • Apetit Online
  • Chef Gurmán
  • F.O.O.D.
  • Food life
  • La Cucina Italiana

Oblíbené blogy

  • Chilli Julie
  • Cuketka
  • Gurmánka
  • Schnytlik
  • To mi chutná

© Hořkosladká.cz | kontakt | Yum Prague

Design: www.lenkavansurova.cz