Čestr - grilČestrČestr - Václav Berka a Tomáš Karpíšek

Čestr dnes otevíral zahrádku s grilem. Počasí večeři pod širým nebem vysloveně nahrávalo, takže se nedalo odolat. Protože tam, kde vždycky dostanete skvělý kus krávy, budete chtít určitě ochutnat i maso z grilu.

V nabídce byly opravdové lahůdky – tatarák, hovězí i vepřové klobásky, grilovaný bůček, rožněné hovězí, steak z přeštíků a steak z oponky, asi nejvyzdvihovanější Čestrovský kus masa. Vedle toho k dispozici ještě zelný salátek, hořčice, křen a chleba (výborný, s křupavou kůrkou). Pivní sýr tam byl snad jen pro zachování komplexní nabídky, pro mě úplně zbytečně, do Čestru se prostě chodí na maso. Akce otvíračky – první pivo zdarma – jistě mnohé potěšila.

Dali jsme si rožněné hovězí z pupku v chlebu a vysokou plec z přeštíka. Obojí super, porce velké. Trochu legrace byla s obsluhou grilu, evidentně to bude chtít chvíli na sehrání týmu. Ale to se ve chvíli, kdy customer service začne dělat kuchař, asi musí chápat.

Čestr - rožněné hovězí v chlebuČestr - steak z přeštíka

Kromě otevření zahrádky tu ale dnes proběhlo i předání Certifikátu za vynikající péči o čepované pivo od vrchního obchodního sládka Václava Berky (na fotce vlevo) do rukou Tomášovi Karpíškovi, majiteli restaurací Ambiente. Destička teď asi brzo bude viset na vstupních dveřích.

Čestr - předání certifikátu od Prazdroje

Nešťastná je tady jen poloha zahrády Čestru, vedle silnice to při dopravní špičce není úplně ono, ale co si tak matně pamatuju z loňska, tak během víkendu a později večer je tam úplný klid.

Kategorie: Restaurace

Zanechte komentář